Kotipalvelu – arjen palvelut kotiin kannettuina
HELSINKI, ESPOO, VANTAA, KAUNIAINEN

Luotettava kotiapu arkiaskareista henkilökohtaiseen avustamiseen

Etsitkö luotettavaa talonmiespalvelua tai henkilökohtaista avustamista itsellesi tai omaisellesi? Kaipaatko kertaluonteista kodin suursiivousta tai jatkuvaa kodin puhtaanapitoa? Tarjoamme kokonaisvaltaisia kotiapupalveluita niin työssäkäyville kuin oloneuvoksen aseman saavuttaneille. Luotettavat palvelumme kattavat arjen kaikki kotityöt. Voit tehdä kanssamme sopimuksen säännöllisestä kotipalvelusta tai voit tilata meidät kotiisi silloin, kun apua tarvitset.

Räätälöidään yhdessä sopiva palvelukokonaisuus!

Pyydä tarjous »

Talonmiespalvelut – kodistasi huolehtien kuten itse sen tekisit

Tarjoamme monipuoliset talonmiespalvelut mihin ikinä apua tarvitsetkin. Suoritamme kodin päivittäiset huoltopalvelut ja pihatyöt. Meiltä hoituvat kiinteistön pienet korjaustyöt, puutarhanhoito, nurmikonleikkuu, haravointi, istutustyöt, kukkien kastelut, lumen kolaukset ja pihan hiekoitukset.

Meiltä saat apua arjen pihatöihin, vaikkapa lomien ajaksi! Pyydä tarjous talonmiespalveluista!

Sisäremontti

Teemme kodin pintaremontteja. Saat meiltä kodin pintojen käsittelyt ja uusimiset monipuolisesti: teemme pikkuremontit, kuten sisämaalaukset, tapetoinnit, lattioiden pinnoitukset (parketit, laminaatit), listoitukset ym. Pyydä tarjous remontista!

Henkilökohtainen avustus – lähellä läsnä

Haluaako omaisesi asua kotona? Mietitkö, miten hän pärjää arjessa?

Tarjoamme henkilökohtaista avustamista asiakkaan päivittäisissä toimissa hänen arvojaan kunnioittaen. Hygieniasta huolehtiminen, apua pukeutumiseen, ruuanlaittoa, asiointiapua, lääkäreissä käyntejä ja ulkoilua, yhdessä tehden kuten ystävän kanssa. Kotiin tuotavilla palveluilla pystymme luomaan läheisellesi mahdollisuuden asua pidempään omassa kodissaan. Yrityksemme kuuluu yksityisten sosiaalipalveluiden tuottajiin ja voimme tarjota tukipalvelut myös arvonlisäverottomina henkilöille, joiden toimintakyky on alentunut iän tai sairauden takia.

Ota yhteyttä »

 

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä täyttämällä oheinen lomake! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kotitalousvähennys

Kun ostat yksityishenkilönä kotipalveluja, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Yrityksemme on merkitty ennakonperintärekisteriin, joten olet oikeutettu tekemään kotitalousvähennyksen meillä teettämästäsi työstä.

vero.fi